Variatie 1
Voor deze eerste variant beleg je een rijstwafel met een in plakjes gesneden halve avocado. Strooi er wat zout en chilivlokken over en je bent al klaar.
Variatie 2:
Deze tweede optie lijkt eigenlijk op de eerste rijstwafel, maar we voegen nog wat vitaminen toe. Beleg een rijstwafel met een halve avocado en prak deze eventueel met een vork. (Dat eet lekker makkelijk!). Leg er nu wat plakjes (cherry)tomaat op en strooi er een beetje zout over.
Variatie 3:
Een broodje gezond is altijd lekker en waarom zouden we niet een ‘wafel gezond’ kunnen maken? Begin met het koken van een ei. Beleg vervolgens een rijstwafel met wat sla en plakjes tomaat, komkommer en ei. Maak het af met zout en peper naar smaak.
Variatie 4:
Tomaat en mozzarella is altijd een goede combinatie. Beleg een rijstwafel met een paar plakjes mozzarella en tomaat en maak het af met pijnboompitjes en balsamicocrème. Verse basilicum is hier trouwens ook lekker bij, maar dat had ik helaas niet in huis.
Variatie 5:
Als laatste wil ik nog een warme variant met jullie delen, want ik heb een soort mini-pizza gemaakt. Dit doe je door een beetje tomatenpuree over een rijstwafel te verdelen en daar ham en geraspte kaas aan toe te voegen. Strooi er eventueel nog wat Italiaanse kruiden over en zet ‘m een paar minuten onder de grill.
Bron: http://lifebyrosie.nl
Geen opmerkingen:
Een reactie posten