Nodig voor 2 personen:
3 aardappelen, in blokjes gesneden
2 wortels, geschild en in schuine plakken gesneden
Een handje vol sperziebonen, in stukjes gesneden
Doperwten, naar eigen hoeveelheid
1 eetlepel sambal oelek
1 theelepel komijn
Halve theelepel zout
Halve theelepel chillipoeder
Halve theelepel rasl hanout
Bereidingswijze:
Zet een pannetje met water op en kook hierin de aardappel blokjes, wortels, sperziebonen en doperwten in.
Bereid ondertussen de couscous zoals het op de verpakking staat.
Wanneer de groenten gaar zijn giet je het water uit het pannetje en laat de groenten iets droog stomen. Voeg hier de couscous bij en een eetlepel sambal.
Breng het geheel op smaak zout, komijn, chillipoeder en rasl hanout bij en roer het geheel rustig om.
Serveer het warm en leg er een paar olijven op.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten