Aardappelen, geschild en stukjes gesneden
Sperziebonen, door midden gesneden
Spruitjes
Roden kool,min kleine stukjes gesneden
1 uitje, fijn gesneden
Komijnpoeder
Zout
Bereidingswijze:
Ik heb de groenten; sperziebonen, aardappelen en spruiten in een stoompan gaar laten worden. Als je geen stoompan hebt zou je het ook in een pannetje met water kunnen koken.
De rode kool moet wel apart in een andere pan gekookt worden omdat het kleur afgeeft.
Wanneer de sperziebonen, aardappelen en spruiten bijna gaar zijn, neem je een koekenpan en hierin fruit je het uitje met een scheutje olijfolie. Bak de uitjes glazig en voeg hierbij de aardappelen, spruitjes en sperzieboontjes. Strooi er wat komijn en zout over en laat samen even bakken.
Neem een ruime bord en serveer de groenten warm op. Je kunt er eventueel ook nog olijfolie erover gieten en extra komijnpoeder erover.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten