Ingrediënten:
5 aardappelen
2 grote wortels
doperwten
200 gram macaroni
yoghurt sla dressing
augurken
blikje maïs
zilver uitjes
Komkommer
Gerookte zalm
Bereiding:
Schil en was de aardappels en snijd ze in blokken.
De wortels schillen, wassen en dan in schuine plakjes snijden.
Doe dit in een stoompan en laat dit geheel stomen.
Na ongeveer 10 minuutjes doe je de doperwten op de aardappelen en wortels en laat dit mee stomen totdat het allemaal gaar is.
Daarna alles goed laten afkoelen.
In een andere pan met water aan de kook zetten en hierin kook je de macaroni. Als de macaroni gaar is laat je ook dit goed afkoelen.
Neem een schaal of bak waarin je de salade in wilt gaan klaar maken.
Snijd de augurken en komkommer in middelgrote stukjes (bijvoorbeeld in vieren).
Laat de maïs goed uitlekken en voeg het bij de augurken en komkommer stukken toe.
Snijd een paar plakjes van de gerookte zalm in kleine stukjes en voeg het er ook bij.
Wanneer de aardappelen en macaroni afgekoeld zijn kun je die ook in de schaal erbij voegen.
Breng het op smaak door een scheut augurkenvocht en een flinke scheut yoghurt dressing.
Je hoeft er geen zout bij te doen, want in de yoghurtdressing zit genoeg zout in..
Serveer het netjes in een mooi bord.
Je kunt je salade versieren naar eigen keus;)
5 aardappelen
2 grote wortels
doperwten
200 gram macaroni
yoghurt sla dressing
augurken
blikje maïs
zilver uitjes
Komkommer
Gerookte zalm
Bereiding:
Schil en was de aardappels en snijd ze in blokken.
De wortels schillen, wassen en dan in schuine plakjes snijden.
Doe dit in een stoompan en laat dit geheel stomen.
Na ongeveer 10 minuutjes doe je de doperwten op de aardappelen en wortels en laat dit mee stomen totdat het allemaal gaar is.
Daarna alles goed laten afkoelen.
In een andere pan met water aan de kook zetten en hierin kook je de macaroni. Als de macaroni gaar is laat je ook dit goed afkoelen.
Neem een schaal of bak waarin je de salade in wilt gaan klaar maken.
Snijd de augurken en komkommer in middelgrote stukjes (bijvoorbeeld in vieren).
Laat de maïs goed uitlekken en voeg het bij de augurken en komkommer stukken toe.
Snijd een paar plakjes van de gerookte zalm in kleine stukjes en voeg het er ook bij.
Wanneer de aardappelen en macaroni afgekoeld zijn kun je die ook in de schaal erbij voegen.
Breng het op smaak door een scheut augurkenvocht en een flinke scheut yoghurt dressing.
Je hoeft er geen zout bij te doen, want in de yoghurtdressing zit genoeg zout in..
Serveer het netjes in een mooi bord.
Je kunt je salade versieren naar eigen keus;)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten