Nodig voor ongeveer 8 repen:
60 gram havermout
50 gram musli
75 gram gedroogd fruit (je kunt allerlei gedroogd fruit gebruiken dat je lekker vind. Ik heb hier dadels, rozijnen en abrikoos gebruikt)
25 gram noten (Je kunt alle noten gebruiken die je lekker vind. Ik gebruikte amandelen, walnoten, zonnebloempitten en hazelnoot)
5 gram lijnzaad
5 gram chiazaad
10 gram pompoenzaad
1 eiwit
50 ml melk
Bereidingswijze:
Verwarm de oven voor op 150 graden.
Begin met het hakken van de noten en snij de gedroogd fruit in stukjes. Doe dit in een bak en voeg hierbij de rest van de ingredienten. Roer het goed door elkaar en zorg ervoor dat het een plakkerige massa wordt. Als het niet plakkerig is voeg je er nog wat melk bij.
Verdeel de massa op een bakplaat en druk het goed aan.
Bak het 20 minuten in de oven en laat het daarna goed afkoelen.
60 gram havermout
50 gram musli
75 gram gedroogd fruit (je kunt allerlei gedroogd fruit gebruiken dat je lekker vind. Ik heb hier dadels, rozijnen en abrikoos gebruikt)
25 gram noten (Je kunt alle noten gebruiken die je lekker vind. Ik gebruikte amandelen, walnoten, zonnebloempitten en hazelnoot)
5 gram lijnzaad
5 gram chiazaad
10 gram pompoenzaad
1 eiwit
50 ml melk
Bereidingswijze:
Verwarm de oven voor op 150 graden.
Begin met het hakken van de noten en snij de gedroogd fruit in stukjes. Doe dit in een bak en voeg hierbij de rest van de ingredienten. Roer het goed door elkaar en zorg ervoor dat het een plakkerige massa wordt. Als het niet plakkerig is voeg je er nog wat melk bij.
Verdeel de massa op een bakplaat en druk het goed aan.
Bak het 20 minuten in de oven en laat het daarna goed afkoelen.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten