Ingrediënten;
-1 pak langevingers
- 200 ml slagroom
- 1 zakje klopfix
- 2 zakjes vanille suiker
- 100 ml á 200 ml melk
- kokosrasp
- muffinpapiertjes
Bereiding:
Klop de slagroom stijf met de klopfix en de vanillesuiker.
Dompel een lange vinger in de melk en haal het er gelijk weer eruit. Als je ze te lang in de melk laat weken worden ze slap en niet meer lekker. Daarnaast zullen ze in je handen uit elkaar vallen!
Smeer of spuit vervolgens een dikke laag slagroom op één kant van de lange vinger en plak daarboven op een lange vinger die ook is gedompeld in melk (als een sandwich)
Rol het vervolgens in de kokosrasp en leg het meteen in een muffin papiertje. Doe dit met alle lange vingers totdat het op is.
Laat het, het liefst 1 nacht in de koelkast staan zodat de lange vingers zacht worden! Zo proef je dan ook niet meer dat je lange vingers hebt gebruik.
Variatie:
Je kan ook wat vla met de melk mengen voor een extra smaakje! Denk bijvoorbeeld aan vanillevla, karamelvla of aardbeien vla.
Stap 1: Dompelen in melk |
Stap 2: Gevuld met slagroom en in kokos rollen. |
Stap 3: In een papiertje doen |
Geen opmerkingen:
Een reactie posten