1 ½ kilo aardappels
4 wortels
1 bakje eiersalade
1 bakje tonijnsalade
1 bakje krab salade
1 bakje garnalensalade
1 pakje surimi sticks
4 hardgekookte eieren
1 blikje maïs
Pot augurken (Hou ong. 1 glas augurken water apart)
tomaten
komkommer
slasaus
zout
Bereiding:
Kook de aardappels gaar en stamp ze met een aardappelstamper fijn. Kook ook de wortels en snijd ze in blokjes
Neem een grote kom en giet hier alle salade bakjes bij elkaar doe de wortelblokjes er ook bij. Snij de surimi sticks in blokjes en hou wat apart voor de versiering. Snij ook de augurkjes en 3 eieren in kleine stukjes en voeg dit in de kom bij de salade. Doe ook wat van de maïs erbij en hou wat apart voor de garnering.
Meng dit alles goed met elkaar en voeg daarna de fijn gestampte aardappelpuree bij. Meng dit heel goed door elkaar. Doe een scheut water van de augurken erbij.
Proef even, je merkt zelf wanneer die goed is. Zo niet dan doe je er augurken water, zout, of slasaus bij.
Meng dit alles goed met elkaar en voeg daarna de fijn gestampte aardappelpuree bij. Meng dit heel goed door elkaar. Doe een scheut water van de augurken erbij.
Proef even, je merkt zelf wanneer die goed is. Zo niet dan doe je er augurken water, zout, of slasaus bij.
Goede Avond wat staan hier heerlijke en vele recepten op ik ga er zeker wat van maken
BeantwoordenVerwijderen