Nodig:
1 grote aubergine, in stukjes gesneden
2 tomaten
1 teentje fijngesneden knoflook
paar takjes verse, fijn gesneden koriander
paprikapoeder
komijnpoeder
peper
zout
azijn/ citroensap
Bereidingswijze:
Stoom de aubergine gaar.
Snij 2 tomaten in stukjes en snijd de knoflook fijn.
Verhit een scheutje olie in een pan en bak hierin de gestoomde aubergine met de tomaat, knoflook en fijngesneden koriander.
Breng het geheel op smaak met paprikapoeder, komijn, peper, zout en azijn/ citroensap.
1 grote aubergine, in stukjes gesneden
2 tomaten
1 teentje fijngesneden knoflook
paar takjes verse, fijn gesneden koriander
paprikapoeder
komijnpoeder
peper
zout
azijn/ citroensap
Bereidingswijze:
Stoom de aubergine gaar.
Snij 2 tomaten in stukjes en snijd de knoflook fijn.
Verhit een scheutje olie in een pan en bak hierin de gestoomde aubergine met de tomaat, knoflook en fijngesneden koriander.
Breng het geheel op smaak met paprikapoeder, komijn, peper, zout en azijn/ citroensap.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten