Ingrediënten
1 blik tomatenpuree
1 pak bladerdeeg
2-3 blikjes tonijn
100 g olijven (groene of zwarte)
1 rode paprika
1 groene paprika
1 ui
1 zakje geraspte kaas
1 ei
1 blik tomatenpuree
1 pak bladerdeeg
2-3 blikjes tonijn
100 g olijven (groene of zwarte)
1 rode paprika
1 groene paprika
1 ui
1 zakje geraspte kaas
1 ei
Bereiding:
Neem 5
vellen bladerdeeg en bevestig de uiteinden aan elkaar. Dit doe je door
de randen over elkaar heen te leggen en deze aan te drukken. Besmeer de
bovenzijde met tomatenpuree.
Neem een schaal en vul deze met tonijn en fijngesneden olijven, ui, rode en groene paprika.
Roer het geheel goed door elkaar en verdeel het over het bladerdeeg.
Rol het bladerdeeg voorzichtig dicht en zorg ervoor dat het goed dicht blijft.
Snijd het vervolgens in staafjes en plaats ze op een bakplaat. Besmeer de staafjes met wat eigeel en bestrooi ze met geraspte kaas. Je herhaalt de bovenstaande stappen totdat je geen bladerdeegvellen en saus meer over hebt.
Plaats de bakplaat in een voorverwarmde oven op 180 graden voor 15 tot 20 minuten.
Neem een schaal en vul deze met tonijn en fijngesneden olijven, ui, rode en groene paprika.
Roer het geheel goed door elkaar en verdeel het over het bladerdeeg.
Rol het bladerdeeg voorzichtig dicht en zorg ervoor dat het goed dicht blijft.
Snijd het vervolgens in staafjes en plaats ze op een bakplaat. Besmeer de staafjes met wat eigeel en bestrooi ze met geraspte kaas. Je herhaalt de bovenstaande stappen totdat je geen bladerdeegvellen en saus meer over hebt.
Plaats de bakplaat in een voorverwarmde oven op 180 graden voor 15 tot 20 minuten.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten