Madame Cuisine


Neem snel een kijkje
in mijn keukentje, waar ik verschillende en uitgeprobeerde recepten graag met jullie wil delen!

Madame Cuisine

Gemarineerde Aardappels

Nodig:
Een aantal aardappel, goed gewassen
1 ui fijn gesneden
Paar takjes verse koriander, fijn gesneden
Komijn poeder
Witte en zwarte peper
Zout
Beetje paprika poeder
Olijfolie

Bereidingswijze:
Zet een stoompannetje gevuld met water op het vuur.
Maak de aardappels goed schoon en snij er vervolgens er diepe sneeën in.
Leg de aardappels in de bovenste deel van de stoompan en laat de aardappels gaar koken.

Ondertussen kun je de marinade maken voor de aardappels.
Doe de fijn gesneden ui en koriander in een kommetje en voeg hierbij de kruiden aan toe. Doe er een scheutje olijfolie bij en meng het geheel samen.

Wanneer de aardappels gaar zijn leg je ze voorzichtig op een bedekte bakplaat. Besmeer de aardappels met de marinade en laat het even staan zodat de kruiden zich in de aardappels kunnen trekken.

Tot slot gaan de aardappelen in de oven op 150 graden zodat ze iets knapperig worden.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten