Nodig: (naar eigen hoeveelheid)
Couscous
Wortels, in schijfjes
Doperwten
Tomaat, in grove stukken snijden
Komkommer, in kwartjes
Gele paprika, in kleine stukjes
Sla, in kleine stukken snijden
Zout
Beetje Italiaanse Kruiden
Bereidingswijze:
Bereid de couscous zoals je het altijd klaar maakt. Je kunt het stomen of in warm water laten wellen.
(zie andere couscous recepten voor de stoom bereiding)
Zet in een pannetje water op en kook hierin de schijven wortels en doperwten totdat ze gaar zijn.
Ondertussen snijd je de komkommer en paprika.
Wanneer alles gaar is giet je de, iets afgekoelde, couscous in een ruime bak en voeg hierbij de uitgelekte wortels, doperwten, komkommer, sla en paprika erbij. Roer dit goed door elkaar.
Breng het op smaak met wat zout en een klein beetje Italiaanse kruiden, die moet niet overheersten..
Couscous
Wortels, in schijfjes
Doperwten
Tomaat, in grove stukken snijden
Komkommer, in kwartjes
Gele paprika, in kleine stukjes
Sla, in kleine stukken snijden
Zout
Beetje Italiaanse Kruiden
Bereidingswijze:
Bereid de couscous zoals je het altijd klaar maakt. Je kunt het stomen of in warm water laten wellen.
(zie andere couscous recepten voor de stoom bereiding)
Zet in een pannetje water op en kook hierin de schijven wortels en doperwten totdat ze gaar zijn.
Ondertussen snijd je de komkommer en paprika.
Wanneer alles gaar is giet je de, iets afgekoelde, couscous in een ruime bak en voeg hierbij de uitgelekte wortels, doperwten, komkommer, sla en paprika erbij. Roer dit goed door elkaar.
Breng het op smaak met wat zout en een klein beetje Italiaanse kruiden, die moet niet overheersten..
Geen opmerkingen:
Een reactie posten