300 gram meel
1 theelepel bakpoeder
2 theelepel zout
5 eetlepels olijfolie
250 ml melk
1 theelepel peper
1 theelepel rosmarijn kruiden
Vulling:
Half blikje mais
1 tomaat, kleine blokjes gesneden
Halve paprika, kleine blokjes gesneden
200 gram groenten roerbak mix, dit klein snijden
Bosje verse koriander, fijn gesneden
Bereidingswijze:
Vervolgens gaan de klein gesneden groenten erdoor. Het wordt dan een stevige, plakkerige beslag.
Ik heb een siliconen muffin-vorm gebruikt, maar je zou ook een muffinblik kunnen gebruiken waarin je de papiertjes plaatst. Schep in elke muffinvorm een flinke schep beslag in totdat de muffin net niet vol zit.
Bak de muffins op 200 graden (180 graden in een hete luchtoven) voor ongeveer 30 minuten. Controleer door middel van een saté prikker, door in de muffin te prikken, of de miffins klaar zijn.
Je hebt ook andere variaties proberen:
- Gerookte zalm en prei
- Feta kaas met peterselie
Geen opmerkingen:
Een reactie posten