marokkaansarabisch-kokenmetamber.nl |
Ingrediënten
250 gram visfilets (bijv. kabeljauw, koolvis e.d.)
100 gram rijst
1 kleine in stukken gesneden ui
2 eieren
fijngehakte peterselie
2 eetlepels bloem
zout
peper
gemalen komijn
safraan
olie om te bakken.
Voorbereiding
Laat de rijst 2 minuten in heet water koken en laat dan goed uitlekken!100 gram rijst
1 kleine in stukken gesneden ui
2 eieren
fijngehakte peterselie
2 eetlepels bloem
zout
peper
gemalen komijn
safraan
olie om te bakken.
Voorbereiding
Snijd de visfilets in stukken en doe ze in een keukenmachine en maal dit fijn. Voeg daarbij de uitgelekte rijst en ui toe en maal dit verder fijn
Doe het mengsel in een kom en vermeng dat goed met de eieren,de specerijen, de gehakte peterselie en de bloem tot smaak.
Bereidingswijze
Geen opmerkingen:
Een reactie posten