Madame Cuisine


Neem snel een kijkje
in mijn keukentje, waar ik verschillende en uitgeprobeerde recepten graag met jullie wil delen!

Madame Cuisine

Gehaktballen in charmilla (tomatensaus)


Benodigdheden:
500 gram gehakt
2 uien
Paar takjes koriander
Paar takjes peterselie
4 tomaten
2 eetlepels tomatenpuree
Peper
Zout
Komijn
Chilipoeder
Paprikapoeder
Saffraan
1 knoflook

Bereiding:
Marineer eerst het gehakt. Doe het gehakt in een beslagkom, en voeg een fijngehakt uitje toe, fijngesneden koriander 1 geperst knoflook, olie, peper, zout, paprikapoeder, komijn.
Meng dit alles samen en maak daarna kleine balletjes.

Bak de gehaktballen in een pan met olie.

Maak ondertussen de saus.
Doe de tomaten in een blender met de 2 eetlepels tomatenpuree, 1 ui, koriander en peterselie.
Voeg dit bij de gehaktballen. En meng dit samen.
Voeg daarna de kruiden toe, peper, zout, komijn, chilipoeder, paprikapoeder, saffraan.
Giet er daarna 1 glas water toe.
Laat het ongeveer 40 minuten gaar sudderen (in de tussentijd zo nu en dan de gehaktballetjes omdraaien).

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten