Benodigdheden:
500 gram gehakt
2 uien
Paar takjes koriander
Paar takjes peterselie
4 tomaten
2 eetlepels tomatenpuree
Peper
Zout
Komijn
Chilipoeder
Paprikapoeder
Saffraan
1 knoflook
Bereiding:
Marineer eerst het gehakt. Doe het gehakt in een beslagkom, en voeg een fijngehakt uitje toe, fijngesneden koriander 1 geperst knoflook, olie, peper, zout, paprikapoeder, komijn.
Meng dit alles samen en maak daarna kleine balletjes.
Bak de gehaktballen in een pan met olie.
Maak ondertussen de saus.
Doe de tomaten in een blender met de 2 eetlepels tomatenpuree, 1 ui, koriander en peterselie.
Voeg dit bij de gehaktballen. En meng dit samen.
Voeg daarna de kruiden toe, peper, zout, komijn, chilipoeder, paprikapoeder, saffraan.
Giet er daarna 1 glas water toe.
Laat het ongeveer 40 minuten gaar sudderen (in de tussentijd zo nu en dan de gehaktballetjes omdraaien).
500 gram gehakt
2 uien
Paar takjes koriander
Paar takjes peterselie
4 tomaten
2 eetlepels tomatenpuree
Peper
Zout
Komijn
Chilipoeder
Paprikapoeder
Saffraan
1 knoflook
Bereiding:
Marineer eerst het gehakt. Doe het gehakt in een beslagkom, en voeg een fijngehakt uitje toe, fijngesneden koriander 1 geperst knoflook, olie, peper, zout, paprikapoeder, komijn.
Meng dit alles samen en maak daarna kleine balletjes.
Bak de gehaktballen in een pan met olie.
Maak ondertussen de saus.
Doe de tomaten in een blender met de 2 eetlepels tomatenpuree, 1 ui, koriander en peterselie.
Voeg dit bij de gehaktballen. En meng dit samen.
Voeg daarna de kruiden toe, peper, zout, komijn, chilipoeder, paprikapoeder, saffraan.
Giet er daarna 1 glas water toe.
Laat het ongeveer 40 minuten gaar sudderen (in de tussentijd zo nu en dan de gehaktballetjes omdraaien).
Geen opmerkingen:
Een reactie posten