Madame Cuisine


Neem snel een kijkje
in mijn keukentje, waar ik verschillende en uitgeprobeerde recepten graag met jullie wil delen!

Madame Cuisine

Aardappel/rijst Salade



Ingrediënten: Rijst Salade
Gekookte witte rijst
Wortels, in kleine blokjes gesneden en gekookt
Blikje tonijn in olie
Blikje maïs
Augurken, in kleine blokjes

Rauwe paprika, in kleine stukjes
komkommertomaat

Zout
Azijn
Bereidingswijze:
Breng de rijst aan de kook. Snij ondertussen de paprika, komkommer, augurken en tomaat in kleine blokjes en doe dit in een kom. Voeg hierbij de tonijn, mais en een paar eetlepels azijn en roer het even door elkaar.
Wanneer de rijst gaar is giet je het af en voeg je dit bij de paprika, komkommer, augurken, tonijn en tomaat. Roer dit door elkaar en breng het op smaak met een beetje zout.
Je zou ook eventueel een beetje van de tuinkruiden erbij kunnen doen.

  
Ingrediënten: Sperziebonen en wortel
Sperziebonen, klein gesneden
wortels, klein gesneden
zout
komijn
olijfolie

Bereidingswijze;
Snijd de sperziebonen en wortels in ongeveer dezelfde grote en kook het samen in een pannetje met water gaar.
Laat het dan even afkoelen en strooi en wat zout en komijn over en een klein scheutje olijfolie.

Ingrediënten: Aardappel salade1 bak huzarensalade, kant en klaar

Opmaken van het bord:
Neem een ruime bord. Ik heb in 2 kommetjes de rijst salade in gedaan en goed aangedrukt. Kiep dit rustig op het bord.
Vervolgens heb ik de huzarensalade om de de rijst verdeeld en tot slot de sperziebonen en wortels eromheen.
Als versiering heb ik eieren in plakjes/ stukjes gesneden en deze erop verspreid.




 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten