Ingrediënten:
Half pak mix voor pizzabodem (lekker makkelijk :D)
125 ml water
1 el olijfolie
1 blikje tomatenpuree
1 blikje tonijn
bakje champignons
2 uien, in ringen gesneden
Halve rode paprika
Paar olijven in plakjes
Geraspte kaas
Italiaanse kruiden
Bereiding:
Bereid de mix voor de pizzabodem volgens de verpakking door de mix te mengen met het water en de olie.
Kneed het tot een zacht en glad deeg (5-10 minuutjes).
Rol het dan uit tot een cirkel en rol de randen een beetje op.
Leg op een bakplaat en bestrijk met de tomatenpuree.
Verspreid de tonijn erover en de olijven en paprika.
Bestrooi met geraspte kaas en italiaanse kruiden en bak 25 minuten op 220 graden bruin.
Half pak mix voor pizzabodem (lekker makkelijk :D)
125 ml water
1 el olijfolie
1 blikje tomatenpuree
1 blikje tonijn
bakje champignons
2 uien, in ringen gesneden
Halve rode paprika
Paar olijven in plakjes
Geraspte kaas
Italiaanse kruiden
Bereiding:
Bereid de mix voor de pizzabodem volgens de verpakking door de mix te mengen met het water en de olie.
Kneed het tot een zacht en glad deeg (5-10 minuutjes).
Rol het dan uit tot een cirkel en rol de randen een beetje op.
Leg op een bakplaat en bestrijk met de tomatenpuree.
Verspreid de tonijn erover en de olijven en paprika.
Bestrooi met geraspte kaas en italiaanse kruiden en bak 25 minuten op 220 graden bruin.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten