Ingrediënten:Kippenborst/ Kalf of schapen vlees, gesneden in blokjes
1
grote ui, fijn gesneden
Paar takjes verse koriander, fijn gesneden
Kruiden:
paprikapoeder
zwarte peper
witte peper
paprika poeder
komijn
klein beetje saffraan
Zout
Zonnebloem olie om me te marineren
Bereiding:
Begin met het marineren van het vlees.
Neem
een kom en doe hierin de halve fijn gesneden ui, koriander, de
kruiden, saffraan, zout en een scheut zonnebloemolie. Roer dit geheel
tot een papje en voeg vervolgens het vlees eraan toe. Roer dit geheel
goed door elkaar en laat het geheel bedekt een uurtje (of meer) staan,
zodat de marinade lekker kunnen intrekken in het vlees en groenten! Het
beste is om het een dag van de voren klaar te maken of een paar uur van
te voren!
Rijg vervolgens het vlees met de paprika en ui stukken aan het stokje.
Bak ze op de barbecue totdat ze mooi bruin zijn.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten