Nodig: voor het opmaken van één bord
1 Kant en klare ijstaart
Halve galia meloen
Rode besjes
2 rode pruimen
2 gele pruimen
2 mandarijnen
halve ananas
trosje pitloze druiven (groen of paarse druiven naar keuze)
1 mango
paar aardbeien
Stappen om een mango te snijden:
www.clubpaleo.nl
1. Plaats de mango op een snijplank met de rug naar
boven. De pit
zit in het midden van de vrucht. Snij langs de pit de mango in 3 stukken.
zit in het midden van de vrucht. Snij langs de pit de mango in 3 stukken.
2. Snij in de 2 afgesneden stukken mango horizontaal en
vertikaal
strepen. Zorg dat je diep genoeg gaat maar snij niet door de schil heen.
strepen. Zorg dat je diep genoeg gaat maar snij niet door de schil heen.
3. Snij van het middenstuk de mango rond de pit weg.
4. Vouw de 2 helften binnenstebuiten tot een hoedje. Het is nu super
simpel om de mango blokjes eraf te snijden.
Stappen om een ananas te snijden:
1. Snijd de ananas door midden en dan elke helft weer door midden zo heb je een kwart ananas.
2. Verwijder de pit en snijd het vruchtvlees in plakjes van ongeveer 1 cm dik.
3. Verschuif steeds één van de plak op van links naar rechts.
1. Snijd de ananas door midden en dan elke helft weer door midden zo heb je een kwart ananas.
2. Verwijder de pit en snijd het vruchtvlees in plakjes van ongeveer 1 cm dik.
3. Verschuif steeds één van de plak op van links naar rechts.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten