Madame Cuisine


Neem snel een kijkje
in mijn keukentje, waar ik verschillende en uitgeprobeerde recepten graag met jullie wil delen!

Madame Cuisine

Bloemetjes met Abrikozenjam

Ingrediënten:
500 gram zelfrijzend bakmeel (Koopman)
250 gram margarine (op kamer temperatuur)
2 eieren
150 gram suiker
1 zakje vanillesuiker

Decoratie:
Abrikozen jam/ Aardbeien jam
Poedersuiker

Bereidingswijze:
- Mix de boter, eieren en de suiker tot een romige massa.
- Voeg hierbij de vanillesuiker en dit dan kort mengen.
- Tot slot voeg en een beetje bij beetje het zelfrijzend bakmeel bij.
- Kneed het tot een zachte en soepele deeg.
- Laat het deeg ongeveer 30 minuten in de koelkast rusten.

- Rol het deeg uit en steek er vormpjes uit.
- Bak de koekjes op 180°C  ongeveer 15-18 minuten. Let er wel op dat de koekjes wit moeten blijven!

- Dompel de koekjes in poedersuiker.
- Vul dan de  ene helft van het koekjes met jam en maak het dicht met een andere koekje.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten