Nodig:
250 g dadels
100 g gepelde amandelen
1 theelepel gemalen kaneel
1 theelepel oranjebloesemwater
2 theelepels honing
100 g gepelde amandelen
1 theelepel gemalen kaneel
1 theelepel oranjebloesemwater
2 theelepels honing
Bereidingswijze:
Haal de pitten uit de dadels en snijd ze in heel kleine stukjes. Plet de amandelen en laat ze op een laag vuurtje lichtbruin worden. Doe de amandelen in een kom en voeg er de dadels, kaneel en het oranjebloesemwater.
Meng de vulling en duw plat met een lepel. Voeg twee eetlepels honing toe en meng opnieuw.
Schep een beetje dadel en amandelenvulling op elk beghrir en rol in sigaarvorm. Besprenkel de pannenkoeken met honing en garneer met gehakte amandelen.
Schep een beetje dadel en amandelenvulling op elk beghrir en rol in sigaarvorm. Besprenkel de pannenkoeken met honing en garneer met gehakte amandelen.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten