Nodig:
Banketbakkersroom
melk 6 witte puntjes
poedersuiker
Zo maak je het:
Bereid de banketbakkersroom zoals het op de achterzijde van de verpakking staat.
Op de verpakking staat dat je het met water moet mengen, maar ik heb het met melk gedaan dan proeft de banketbakerroom lekker romig.
Snijd de witte puntjes door midden, maar niet helemaal tot de bodem! Ongeveer iets verder dan de helft van het bolletje.
Spuit met een spuitzak de banketbakkersroom in de spleet van het bolletje (je kunt het ook met een lepeltje vullen).
Ga zo door totdat je alle bolletjes gevuld hebt.
Laat dit even rusten.
Voordat je de puddingbroodjes opdient kun je wat poedersuiker op de bolletjes strooien.
Banketbakkersroom
melk 6 witte puntjes
poedersuiker
Zo maak je het:
Bereid de banketbakkersroom zoals het op de achterzijde van de verpakking staat.
Op de verpakking staat dat je het met water moet mengen, maar ik heb het met melk gedaan dan proeft de banketbakerroom lekker romig.
Snijd de witte puntjes door midden, maar niet helemaal tot de bodem! Ongeveer iets verder dan de helft van het bolletje.
Spuit met een spuitzak de banketbakkersroom in de spleet van het bolletje (je kunt het ook met een lepeltje vullen).
Ga zo door totdat je alle bolletjes gevuld hebt.
Laat dit even rusten.
Voordat je de puddingbroodjes opdient kun je wat poedersuiker op de bolletjes strooien.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten