Ingrediënten
1 blik tonijn in olie
een paar augurken
blikje mais
3 el mayonaise die met ei is bereid
5 a 6 middelgrote aardappels
een bakje doperwten
2 wortels gekookt en in kleine stukjes snijden
zout naar smaak toevoegen
Bereidingswijze:
Snij de geschilde aardappels in blokjes en kook het met beetje zout tot het gaar is. Laat het dan afkoelen.Snijd ook de wortels in blokjes en kook ze gaar met de doperwten. Laat dit ook afkoelen.
Ondertussen snij je de augurken in kleine blokjes in een salade bak (Daar doe ik klein beetje olie van tonijn in blik bij, dan het blikje verder uit laten lekken in je gootsteen) en de tonijn erbij kruimelen en ook mais erbij. Voeg er ook de doperwten en wortels bij en tot slot doe je de aardappelen en de mayonaise erbij, alles mengen zout naar smaak toevoegen.... en klaar!
Succes!
1 blik tonijn in olie
een paar augurken
blikje mais
3 el mayonaise die met ei is bereid
5 a 6 middelgrote aardappels
een bakje doperwten
2 wortels gekookt en in kleine stukjes snijden
zout naar smaak toevoegen
Bereidingswijze:
Snij de geschilde aardappels in blokjes en kook het met beetje zout tot het gaar is. Laat het dan afkoelen.Snijd ook de wortels in blokjes en kook ze gaar met de doperwten. Laat dit ook afkoelen.
Ondertussen snij je de augurken in kleine blokjes in een salade bak (Daar doe ik klein beetje olie van tonijn in blik bij, dan het blikje verder uit laten lekken in je gootsteen) en de tonijn erbij kruimelen en ook mais erbij. Voeg er ook de doperwten en wortels bij en tot slot doe je de aardappelen en de mayonaise erbij, alles mengen zout naar smaak toevoegen.... en klaar!
Succes!
Geen opmerkingen:
Een reactie posten