Madame Cuisine


Neem snel een kijkje
in mijn keukentje, waar ik verschillende en uitgeprobeerde recepten graag met jullie wil delen!

Madame Cuisine

Gevulde Panini broodje



Nodig: Voor 8 personen (gehakt vulling)

300  gram gehakt
2 uien, in ringen gesneden
1 zak roerbakmix
3 theelepels tomatenpuree
Italiaanse kruiden
zout

Verder:
4 afbak stokbroden
tomaten, in dunne  plakjes
komkommer, in zeer dunne plakjes
sla
kaas
tomatenpuree
Italiaanse kruiden
Panini grill

Bereidingswijze
Doe in een ruime koekenpan een scheut olie in en rul hierin het gehakt. Als het bruin van kleur is gaan de ui ringen erbij en roer je het geheel door elkaar. Wanneer de uien glazig zijn voeg je hierbij de roerbakmix en laat je het op een middelmatige vuurtje gaar bakken.
Vervolgens maak jet het geheel op smaak met  tomatenpuree,  Italiaanse kruiden en zout en laat het zonder deksel bakken zodat het vocht dampt.
Als de groente en gehakt gaar zijn laat je het afkoelen.
Ondertussen zou je de tomaat, komkommer en sla kunnen snijden.

Vullen:
Vult steeds een halve stokbrood want dat past beter in de grill.
Snij de stokbrood open en besmeer beide kanten met tomatenpuree. Begin met beleggen van de groenten/gehakt mengsel.
Daarop leg je de komkommer, vervolgens tomatenplakjes, sla, kaas en tot slot eventueel meer Italiaanse kruiden.
Leg hierop de andere helft van de stokbrood en druk het geheel iets plat. Ga zo door totdat je genoeg broodjes gevuld hebt.

Verwam je grill en leg hierop je broodje. Laat de broodjes om een middelwarmte gaar bakken. Als je het op een te hoge warmte laat bakken zijn je broodje nog deeg..
Druk de grill langzaam ook dicht zodat de panini´s plat worden.

Succes!

Variatie:
Je zou het ook in een wrap kunnen vullen en dan in de panini grill bakken, is ook erg lekker! 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten