Gebakken garnalen & inktvis
P
Nodig voor de garnalen:
Halve kilo garnalen (ongepeld)
Peper
Komijn
Zout
Knoflook geperst
Bereiding garnalen (ongepeld):
Marineer de garnalen met peper, komijn, zout en de geperste knoflook.
Voeg een beetje olie in een koekenpan en bak de ongepelde garnalen, tot ze een beetje gekrompen zijn.
Warm opdienen met een schijfje citroen
Nodig voor de inktvisringen:
Inktvis (of je kunt ook gesneden inktvisringen kopen)
Zout
Meel
Bereiding inktvisringen:
Snijd de inktvis in ringen en strooi er wat zout overheen.
Vervolgens dep je de ringen in meel en bak je ze in een friteuse of in een koekenpan.
Lekker bij de charmilla..
Succes!
Halve kilo garnalen (ongepeld)
Peper
Komijn
Zout
Knoflook geperst
Bereiding garnalen (ongepeld):
Marineer de garnalen met peper, komijn, zout en de geperste knoflook.
Voeg een beetje olie in een koekenpan en bak de ongepelde garnalen, tot ze een beetje gekrompen zijn.
Warm opdienen met een schijfje citroen
Nodig voor de inktvisringen:
Inktvis (of je kunt ook gesneden inktvisringen kopen)
Zout
Meel
Bereiding inktvisringen:
Snijd de inktvis in ringen en strooi er wat zout overheen.
Vervolgens dep je de ringen in meel en bak je ze in een friteuse of in een koekenpan.
Lekker bij de charmilla..
Succes!
Geen opmerkingen:
Een reactie posten