Nodig:
6 wraps
2 uien, in dunne plakjes snijden
Halve zak roerbakmix
1 Tomaat, in blokjes + 1 tomaat in plakjes
Paprika, in reepjes
Paar takjes koriander, fijn gesneden
Koolvis (kan ook vissticks zonder korst)
Zout
Italiaanse kruiden
Tomatenblik
Geraspte kaas
6 wraps
2 uien, in dunne plakjes snijden
Halve zak roerbakmix
1 Tomaat, in blokjes + 1 tomaat in plakjes
Paprika, in reepjes
Paar takjes koriander, fijn gesneden
Koolvis (kan ook vissticks zonder korst)
Zout
Italiaanse kruiden
Tomatenblik
Geraspte kaas
Variatie tip: Je zou ook gehakt kunnen gebruiken inplaats van koolvis.
Bereidingswijze:
Verhit in een koekenpan een klein beetje olie en fruit hierin de uien en paprika.
Snijd de koolvis in kleine blokjes en voeg het erbij. Als de ui en paprika zacht zijn voeg je de roerbakmix erbij en laat je het geheel met deksel zacht bakken.
Snijd de koolvis in kleine blokjes en voeg het erbij. Als de ui en paprika zacht zijn voeg je de roerbakmix erbij en laat je het geheel met deksel zacht bakken.
Vervolgens voeg je de tomaat, tomatenblik, koriander, zout en Italiaanse kruiden toe en breng het op smaakt.
Wanneer de mengsel gaar is kun je beginnen met vullen.
Verhit een koekenpan (geen olie/boter in de pan!). Ondertussen neem je een wrap en smeer hierop wat tomatenpuree. Vervolgens doe je hierop de vulling en leg een paar plakjes tomaten erop tot slot strooi je er kaas op.
Als je het lekker vindt kun je er nog extra Italiaanse kruiden op strooien.
Leg dan de belegde wrap in de verhitte koekenpan en doe er nog een (droge) wrap boven op. Laat dit op een zacht vuurtje bakken. Als de kaas gesmolten is en de wrap iets bruin en krokant is, is het klaar.
Succes!
Verhit een koekenpan (geen olie/boter in de pan!). Ondertussen neem je een wrap en smeer hierop wat tomatenpuree. Vervolgens doe je hierop de vulling en leg een paar plakjes tomaten erop tot slot strooi je er kaas op.
Als je het lekker vindt kun je er nog extra Italiaanse kruiden op strooien.
Leg dan de belegde wrap in de verhitte koekenpan en doe er nog een (droge) wrap boven op. Laat dit op een zacht vuurtje bakken. Als de kaas gesmolten is en de wrap iets bruin en krokant is, is het klaar.
Succes!
Geen opmerkingen:
Een reactie posten