Madame Cuisine


Neem snel een kijkje
in mijn keukentje, waar ik verschillende en uitgeprobeerde recepten graag met jullie wil delen!

Madame Cuisine

Geroosterde paprika

 
Nodig
Rode of groene paprika’s
Komijn
Zout
Paprikapoeder
Knoflookpoeder
Fijn gehakte peterselie
citroensap van een halve citroen

Bereidingswijze:
Begin met het grillen van de paprika's boven het vuur. Het is de bedoeling dat de paprika helemaal zwart kleurt, dus de schil van de paprika is zwart.
Tip: zet een raam goed open zodat de 'brand' geur niet zo hevig is.

Wanneer de paprika helemaal zwart is, leg je het direct in een plastic zak zodat de schil makkelijker los raakt. Als alle paprika's gegrild zijn haal je het zwarte velletje eraf en spoel je de paprika's schoon en verwijder je de pitten en snij je het in blokjes.

Neem een koekenpan en doe hierin een scheut olijfolie.
Doe de paprika blokjes in de koekenpan en voeg de kruiden eraan toe. Laat dit geheel samen goed bakken totdat het vocht verdampt is.

Dit kun je koud serveren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten