Nodig
Ongeveer 250 gram macaroni (hoeveelheid naar eigen keuze)
2 wortels, in halve schijven gesneden
3a 4 aardappels, geschild en in blokjes gesneden
Halve komkommer, in blokjes gesneden
1 gele paprika, blokjes gesneden
2 tomaten, in blokjes gesneden
1 potje zilveruitjes
Paar augurken, in blokjes gesneden
1 zakje dille salade kruiden (zie foto)
Bereidingswijze:
Breng in een pannetje water aan de kook en kook hierin de blokjes aardappelen en de schijven wortels samen.
Neem een andere pannetje en breng hierin het water aan de kook. Kook hierin de de macaroni, wanneer alles gaar gekookt is laat je dit goed afkoelen.
Gebruik een ruime salade bak waarin je de salade gaat bereiden. Doe in de kom de blokjes komkommer, paprika, tomaten en zilveruitjes (zonder het vocht) en augurk en roer dit geheel voorzichtig door elkaar.
Als de pasta, wortels en aardappels goed zijn afgekoeld voeg je het een beetje bij beetje bij de saladamix. Zorg ervoor dat de verhoudingen kloppen.
Tot slot strooi je er een zakje salade kruiden over de salade.
Tip: kiep niet meteen het hele zakje kruiden door je salade, maar een beetje bij beetje en proef tussendoor of het op smaak is.
Serveer koud in een ruime bord.
Salade Kruiden die ik gebruikt heb |
Geen opmerkingen:
Een reactie posten