Ik
heb de cake gemaakt en was echt super lekker en erg zacht!
Alleen was ik vergeten om er een foto van te maken dus heb even die van MVK foto gebruikt
Alleen was ik vergeten om er een foto van te maken dus heb even die van MVK foto gebruikt
Ingrediënten
4 eieren
1 glas olie (200 ml)
1 glas suiker
2 glazen meel
1 wortel
1 vanillesuiker
1 bakpoeder
snufje zout
4 eieren
1 glas olie (200 ml)
1 glas suiker
2 glazen meel
1 wortel
1 vanillesuiker
1 bakpoeder
snufje zout
*Ik heb een glas gebruikt waar 200 ml in gaat
Bereidingswijze
- Eieren, olie, suiker en vanille suiker eerst samen goed mixen tot een schuimachtige massa. Voeg daarna bakpoeder, bloem en snufje zout toe. Mix dit goed door.
- De wortel schillen en vervolgens raspen. Voeg deze toe aan het beslag en roer deze rustig met een spatel er doorheen.
- Leg op de bodem van je blik bakpapier, vorm van 31/32cm. Of vet je de bakblik goed in.
- Giet je beslag in de vorm en zet deze in de oven op 180 graden voor 40 min.
- Eieren, olie, suiker en vanille suiker eerst samen goed mixen tot een schuimachtige massa. Voeg daarna bakpoeder, bloem en snufje zout toe. Mix dit goed door.
- De wortel schillen en vervolgens raspen. Voeg deze toe aan het beslag en roer deze rustig met een spatel er doorheen.
- Leg op de bodem van je blik bakpapier, vorm van 31/32cm. Of vet je de bakblik goed in.
- Giet je beslag in de vorm en zet deze in de oven op 180 graden voor 40 min.
Pudding voor boven op de cake.
1 glas melk ( 200 ml )
2 pakjes slagroom
1 glas suiker
1 vanillesuiker
3 lepels bloem
1 lepel maizena
1 glas melk ( 200 ml )
2 pakjes slagroom
1 glas suiker
1 vanillesuiker
3 lepels bloem
1 lepel maizena
Bereiding van de pudding
Doe de ingrediënten n een steelpannetje en al roerend breng je het aan de kook tot het een op een pudding gaat lijken.
Als je cake uit de oven komt, smeer je de pudding op de cake. bestrooi er vervolgens met kokos op.
Laat de cake daarna afkoelen en de pudding goed laten opstijven.
Doe de ingrediënten n een steelpannetje en al roerend breng je het aan de kook tot het een op een pudding gaat lijken.
Als je cake uit de oven komt, smeer je de pudding op de cake. bestrooi er vervolgens met kokos op.
Laat de cake daarna afkoelen en de pudding goed laten opstijven.
Bron: Mijn Virtuele Kookboek
Geen opmerkingen:
Een reactie posten