Nodig voor 4 personen
200 gram surimi
3 eetlepels mayonaise
sap van een ½ sinaasappel
halve theelepel paprikapoeder
2 gerijpte avocado´s
handvol rucola
cherry tomaatjes, gehalveerd
Italiaanse kruiden
peper
Bereiding:
Trek de surimi staafjes met twee vorken in draadjes en snijd ze grof.
Meng in een kom de mayonaise met 2 eetlepels sinaasappelsap, sinaasappelrasp, paprikapoeder en de Italiaanse kruiden.
Voeg wat zout en versgemalen peper toe en schep de surimi erdoor.
Halveer de avocado´s en haal de pitten eruit. Verdeel wat rucola op de borden.
Zet de halve avocado´s op de rucola en vul de holtes waar de pitten zaten royaal met de surimi.
Leg de cherrytomaatjes op de surimi.
200 gram surimi
3 eetlepels mayonaise
sap van een ½ sinaasappel
halve theelepel paprikapoeder
2 gerijpte avocado´s
handvol rucola
cherry tomaatjes, gehalveerd
Italiaanse kruiden
peper
Bereiding:
Trek de surimi staafjes met twee vorken in draadjes en snijd ze grof.
Meng in een kom de mayonaise met 2 eetlepels sinaasappelsap, sinaasappelrasp, paprikapoeder en de Italiaanse kruiden.
Voeg wat zout en versgemalen peper toe en schep de surimi erdoor.
Halveer de avocado´s en haal de pitten eruit. Verdeel wat rucola op de borden.
Zet de halve avocado´s op de rucola en vul de holtes waar de pitten zaten royaal met de surimi.
Leg de cherrytomaatjes op de surimi.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten