Ingrediënten voor 6 personen
1/2 cake1 klein blikje ananasstukjes1 blikje of potje kersen (zonder pit)2 bananen2 rijpe peren1 zoete appel2 kiwi's1/4 l slagroom2 eetlepel suiker1/2 l yoghurt1 l vanillevla4 eetlepel aardbeienjam
Voorbereiden:
Snijd de cake in plakjes. Laat de ananas en kersen uitlekken. Snijd de gepelde banaan in plakjes. Schil de peren en appel. Snijd de vruchten in vieren en verwijder de klokhuizen. Snijd de peren en appel in stukjes. Schil de kiwi's en snijd ze in plakjes. Klop de slagroom met de suiker lobbig.
Bereiden:
Roer de yoghurt door de vla. Bestrijk de plakjes cake met een dun laagje jam. Leg deze plakjes op de bodem van een hoogte en wijde glazen schaal. Leg de plakjes cake op de bodem. Leg hier alle stukjes fruit, behalve de kiwi- plakjes, bovenop. Giet de vlayoghurt op het fruit. Bestrijk de bovenkant met slagroom. Garneer met plakjes kiwi.
Voorbereiden:
Snijd de cake in plakjes. Laat de ananas en kersen uitlekken. Snijd de gepelde banaan in plakjes. Schil de peren en appel. Snijd de vruchten in vieren en verwijder de klokhuizen. Snijd de peren en appel in stukjes. Schil de kiwi's en snijd ze in plakjes. Klop de slagroom met de suiker lobbig.
Bereiden:
Roer de yoghurt door de vla. Bestrijk de plakjes cake met een dun laagje jam. Leg deze plakjes op de bodem van een hoogte en wijde glazen schaal. Leg de plakjes cake op de bodem. Leg hier alle stukjes fruit, behalve de kiwi- plakjes, bovenop. Giet de vlayoghurt op het fruit. Bestrijk de bovenkant met slagroom. Garneer met plakjes kiwi.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten